čtvrtek 31. března 2016

Březen

Jak jste si mohli všimnout, pod názvem blogu mám tři karty. Jedna z nich se jmenuje Months in pictures, tak bych vám chtěla osvětlit, jak to bude probíhat. Ke konci každého měsíce přidám příspěvek plný fotek, které jsem za onen měsíc nafotila (samozřejmě ne všech, to byste si nestihli prohlédnout ani za týden). Převážně se budou týkat zdravého životního stylu, jídla a cvičení. A občas i nějakých těch maličkostí a radostí z mého osobního života. To by bylo na úvod a jdeme na první měsíc, jímž se stal březen!
Březen byl skvělý měsíc. Vyzkoušela jsem pár nových receptů, oslavila svátek, účastnila se svých prvních a druhých závodů ve slalomu a vyzkoušela nové brýle od nandej. Také jsem byla na Hochfichtu, kde jsem si poprvé zkoušela snowboardcrossovou trať a co bych dala za to, kdybych mohla jezdit. Vždycky jsem toužila po tom, dělat něco závodně. Ale přednější je pro mě škola.




Nakupovala jsem v dm! Vyzkoušela jsem kokosové alpro mléko, bio arašídová másla, bio kokosový olej (na kterém se parádně smaží palačinky) a také jsem riskla chia kaši s borůvkami a syrovátkou. Na to, že nesnáším instantní kaše a dělám si zásadně domácí, tahle mi zachutnala a můžu ji jen doporučit. A také jsem si koupila nové, naprosto neodolatelné desky do školy (nenosím sešity, všechno si ukládám do desek).


Dělala jsem k snídani úžasné palačinky. Na které najdete recept ZDE.


Oslavila jsem svátek. Dostala jsem krásné kytičky (miluju kytky!!), plugy s kotvičkou (od toho mého nejmilejšího♥), šejkr, do kterého dávám všechno a všude ho vláčím s sebou a také tuhle úžasnou knížku.


Jela jsem své první závody.


Upekla jsem tenhle boží ořechový dort. Recept najdete ZDE.


Snídala jsem moje oblíbene mugcaky. S řeckým jogurtem, banánem a čokoládou. Samozřejmě nemohlo chybět kafíčko (a šejkr, který tahám všude). Recept ZDE.


A zase jsem pekla a pekla a pekla. Pekla jsem ovesné sušenky. Když vás honí mlsná, je to skvělá zdravá ňamka k zakousnutí. Příprava je až podezřele jednoduchá. Do misky nasypete vločky a naházíte tam vše, na co máte chuť. Přidáte trošku kypřícího prášku, přilijete mléko podle potřeby a lžící je tvarujete podle libosti na plech vyložený pečícím papírem. Pečete na 180° do zlatova.



S přítelem jsme jeli další závody ve slalomu na prkně! Já jsem skončila (překvapivě) na 3. místě - ale nemyslete si, můj čas nebyl nic moc - a přítel na 2. místě. Byl s ním v kategorii slalomář a slalomáře nemá nikdo rád ti jdou jen stěží porazit.


Snowpornili jsme na Hochfichtu.


Poctivě jsem cvičila. Tady zrovna dřepuju s 40kg. Jinak dělám také výpady s 20kg a zvedám pánev s 10kg kotoučem, který mám položený na sobě. Je to docela záhul a pak se většinou další dva dny ploužím, jak mrtvola, kord do schodů. :D


Proteinové čoko palačinky pro mě a přítele.♥


Mugcaky výjimečně posypané milkou. (Když bylo přece to Velikonoční pondělí)

Když bych chtěla v pár řádcích shrnout celý březen, tak jsem klasicky cvičila a snažila jsem se to zintenzivnit u přítele ve fitku. Také jsem mnoho pekla, samozřejmě zdravě. Překvapila jsem mamču, babičku a přítelovu mamku kytičkou k MDŽ a koupila jsem si knížku Jako zabít ptáčka od Harper Lee, kterou mám už rozečtenou. Konečně jsem si došla k doktorce s "namoženým ramenem a dostala doporučení na ortopedii, kam jedu v pátek, Většinu času jsem strávila klasicky s přítelem, cvičením, procházkami a samozřejmě i nad učením. Dočetla jsem Hovno hoří k maturitě a provedla několik změn v mém pokoji. Užívala jsem si slunečné a teplé dny, kterých by mělo být víc a víc!

A jaký byl váš březen?


Vaše upovídaná
post signature

4 komentáře:

  1. Gabčo, ještě jednou gratuluju ke třetímu místu, je to super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejsem moc spokojená s tím časem, ale zas to tak moc brát nemůžu, když netrénuju. Nevím teda.:D Ale moc ti děkuju! :)

      Vymazat
  2. Krásné fotky :)
    Gartuluji k umístění v soutěži :) Také do školy nenosím sešity, ale mám papíry v deskách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát. :)
      Jo? To je super! Pro mě je to mnohem výhodnější.:)

      Vymazat

Každý komentář potěší, děkuji. :)